Høstsopptreff og fagdag 2017

Høstsopptreff 2017

Velkommen til høstsopptreff i Bodø 8. - 10. september.
Fagdag 7.- 8. september.

Salten Naturlag har gleden av å invitere til fagdag og høstsopptreff i nydelige omgivelser. 

I løpet av høstsopptreffet blir det innsamling av sopp, bestemmelse, registrering, utstilling, «eksamensrom», foredrag og hyggelig sosialt samvær.

Ospeildkjuke  Foto: Bernt Gunnar Østerkløft

Hotell og overnatting

Treffet er lagt til Radisson Blue Hotel Bodø, som ligger ca 1 km fra både flyplass og jernbane.

Pris på treffet er avhengig av at vi holder avtalen med hotellet. Vi ser oss derfor nødt til å ha bindende påmelding, og avbestilling etter 1. August vil føre til at man ikke får refundert sine utgifter til høstsopptreffet. 

Pris på overnatting inkluderer frokost, matpakke, påfyll av termos og dagens 2-retters middag. 

Påmelding med dagpakken inkluderer ikke mat. 

https://www.radissonblu.com/en/hotel-bodo

Påmelding

Påmeldingen er åpen til 30. juni. Påmeldingen er bindende, og avbestilling etter 1. August resulterer i at man ikke får refundert utgiftene.

Last ned skjema under, aktiver redigering, lagre på din pc/enhet og send som vedlegg til hst.salten.2017@gmail.com

Påmeldingen er gyldig når skjema er sendt i retur og beløpet er innbetalt. Vi ber om at beløpet innbetales innen 7 dager etter påmelding. Dersom det blir rift om plasser gis ansiennitet til den som har betalt inn først.

 

Turer

Vi prøver forhåndspåmelding til turene. Under ligger oversikt. Dersom du deltar på fagdag kan du også velge tur fredag. Dersom du har ønske om en spesiell tur, så send e-post med første og andrevalg. Dersom det er en tur du absolutt ikke vil være med på, eller andre ønsker så si fra. Vi vil prøve så godt del lar seg gjøre å fordele rettferdig, men det er første mann til mølla og ca 10 plasser pr tur. Dersom du ikke sender inn ønske blir tur tildelt etter beste skjønn. Frist 1. september.  Husk termos! 

RIB-tur i Saltstraumen

Salten Naturlag har fått tilbud fra Stella Polaris på sightseeingtur med RIB i Saltstraumen. Det fristes med havørnsafari og å se Saltstraumen fra "midt i smørøyet". 

Påmelding skjer i påmeldingsskjema. Turen koster 700,- pr stk, og prisen er avh. av 20 deltagere. Dersom det ikke er stor nok interesse og ikke mange nok påmeldte til at tur gjennomføres vil dette beløpet bli refundert. 

stella-polaris.no/?id=1876444568