Høstsopptreff og fagdag 2017

Høstsopptreff 2017

Velkommen til høstsopptreff i Bodø 8. - 10. september.
Fagdag 7.- 8. september.

Salten Naturlag har gleden av å invitere til fagdag og høstsopptreff i nydelige omgivelser. 

I løpet av høstsopptreffet blir det innsamling av sopp, bestemmelse, registrering, utstilling, «eksamensrom», foredrag og hyggelig sosialt samvær.

Ospeildkjuke  Foto: Bernt Gunnar Østerkløft

Hotell og overnatting

Treffet er lagt til Radisson Blue Hotel Bodø, som ligger ca 1 km fra både flyplass og jernbane.

Pris på treffet er avhengig av at vi holder avtalen med hotellet. Vi ser oss derfor nødt til å ha bindende påmelding, og avbestilling etter 1. August vil føre til at man ikke får refundert sine utgifter til høstsopptreffet. 

Pris på overnatting inkluderer frokost, matpakke, påfyll av termos og dagens 2-retters middag. 

Påmelding med dagpakken inkluderer ikke mat. 

http://www.radissonblu.com/en/hotel-bodo

Påmelding

Påmeldingen er åpen til 30. juni. Påmeldingen er bindende, og avbestilling etter 1. August resulterer i at man ikke får refundert utgiftene.

Last ned skjema under, aktiver redigering, lagre på din pc/enhet og send som vedlegg til hst.salten.2017@gmail.com

Påmeldingen er gyldig når skjema er sendt i retur og beløpet er innbetalt. Vi ber om at beløpet innbetales innen 7 dager etter påmelding. Dersom det blir rift om plasser gis ansiennitet til den som har betalt inn først.

 

Turer

Her kommer info om turene når denne er klar. Vi kommer sannsynligvis til å ha forhåndspåmelding til turene. Vi regner med at de fleste deltagerne ikke kommer med egen bil, slik at vi blir nødt til å arrangere annen transport, med buss etc. Vi har søkt om støtte til dette, men dersom støtten uteblir må det påregnes en viss betaling for transport på turene. Det er jo vanlig å betale til sjåførene, så vi regner med dette går seg til. Noen av turene legges til mer "eksotiske" steder, som noen av øyene i området. Dersom man velger en slik tur må det påregnes noe mer transportutgift, f.eks en hurtigbåtbillett eller lignende. Når turene er klare skal vi komme tilbake med informasjon om dem, inkl estimat for pris. 

T-skjorte og lue

Vi selger T-skjorte fra årets høstsopptreff. Den vil være blå, men er forøvrig en overrakelse. Du kan velge hvilken størrelse du vi ha og om du vil ha dame eller herremodel. T-skjorten må kjøpes ved påmelding. 

Du kan også kjøpe en fin og praktisk lue med "Polarsirkelen 66'33' Nord" skrevet i refleks. Flott i høstmørket! Velg mellom str. Medium eller Large og mellom fargene gul - lys grønn - mørk blålilla - lilla - rød - rosa - kongeblå - marineblå - lys blå. 

Må kjøpes ved påmelding.


RIB-tur i Saltstraumen

Salten Naturlag har fått tilbud fra Stella Polaris på sightseeingtur med RIB i Saltstraumen. Det fristes med havørnsafari og å se Saltstraumen fra "midt i smørøyet". 

Påmelding skjer i påmeldingsskjema. Turen koster 700,- pr stk, og prisen er avh. av 20 deltagere. Dersom det ikke er stor nok interesse og ikke mange nok påmeldte til at tur gjennomføres vil dette beløpet bli refundert. 

stella-polaris.no/?id=1876444568